Prečo sa na Veľkú noc obliecť do BIELEJ a prečo si zadovážiť semienko rozmarínu? Tieto rituály vám prinesú šťastie, lásku aj peniaze!

Veľká noc a s ňou spojený príchod jari predstavuje dokonalú príležitosť zosúladiť sa s pozitívnou energiou a očistiť dušu rôznymi starovekými ...

Veľká noc a s ňou spojený príchod jari predstavuje dokonalú príležitosť zosúladiť sa s pozitívnou energiou a očistiť dušu rôznymi starovekými rituálmi a technikami. Tie sa v posledných rokoch tešia čoraz väčšej obľube, ukážeme vám tie najjednoduchšie z nich.

Fotogaléria

Mnohé z nasledujúcich zvykov pochádzajú zo starovekých kultúr, ktoré využívali postavenie hviezd na vykonávanie mnohých liečebných rituálov. Svoje obrady uskutočňovali predovšetkým v jarnom období s vedomím, že sezónna zmena podnecuje rast zdravých plodín a celkové "znovuzrodenie" prírody.

Veľkonočné rituály sú teda spojené nielen s fyzickou či duševnou obnovou, rastom či očistou, ale v niektorých prípadoch aj s novými príležitosťami.

Obnovte svoje vnútorné JA 

Jarné upratovanie nepatrí práve k najobľúbenejším aktivitám, no nasledovné riadky vás presvedčia, že má svoj význam. Je totiž ideálnou príležitosťou zefektívniť procesy smerujúce k blahobytu. Ale pozor, pri tomto type upratovania je potrebné zlikvidovať všetko, čo už nepoužívate, na čo vám doma iba sadá prach či zbytočne zaberá priestor.

TOP triky, s ktorými hravo zvládnete veľké JARNÉ UPRATOVANIE: Dámy, okná sa budú lesknúť, domácnosť voňať. Viete, čo pridať do vysávača? Zobraziť článok

To platí aj o šuflíkoch a skriniach. Dbajte na to, aby ste veci v nich mali úhľadne uložené, čisté a zbavte sa aj starých alebo rozbitých predmetov. Urobte poriadok v každom kúte vášho domova a zamyslite sa nad "vzdušnejším" preskupením nábytku, aby k vám mohla prúdiť nová-pozitívna energia. 

Premena domácnosti RÝCHLO a LACNO? Tu je 7 nápadov, ako z nudnej miestnosti vytvoriť dych berúci priestor Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});