TOP triky, s ktorými hravo zvládnete veľké JARNÉ UPRATOVANIE: Dámy, okná sa budú lesknúť, domácnosť voňať. Viete, čo pridať do vysávača?

Nikomu sa nechce dlhé hodiny čistiť a upratovať. Ak sa už do toho musí pustiť, prečo si to trochu neuľahčiť?

Nikomu sa nechce dlhé hodiny čistiť a upratovať. Ak sa už do toho musí pustiť, prečo si to trochu neuľahčiť?

Fotogaléria

Konečne prichádza jar a teplejšie dni gazdinky využijú veľmi efektívne: pustia sa do veľkého jarného upratovania. Pár osvedčených trikov vám rady prezradíme, aby to bolo jednoduchšie, aj rýchlejšie.

VAU, takto ľahko a rýchlo vyčistíte rýchlovarnú kanvicu: Dámy, ide to aj bez páchnuceho octu! Zobraziť článok

  • Odložte si potravinársku fóliu do chladničky. Pokiaľ je studená, tak sa pred použitím ľahšie a rýchlejšie odbaľuje.
  • Špinavý mixér sa lepšie očistí, keď do neho nalejete vodu a pridáte trochu saponátu na riad. Nasaďte vrchnák a zapnite ho. Výsledok? Vyčistí sa sám. Potom ho už stačí len dôkladne vypláchnuť čistou vodou.
  • Raz za čas vylejte horúcu vodu do odtokov (minimálne toho kuchynského). Pomôže to rozpustiť nahromadené oleje a tuky, aby sa neprilepili na vnútornú stranu potrubia a neupchali ho.

Ako si poradiť s upchatým odtokom, chlpmi domácich miláčikov či škvrnami na koberci?! Vau, toto sú rýchle a JEDNODUCHÉ riešenia! Zobraziť článok

  • Dobrý tip máme aj na čistenie okien a zrkadiel. Pripravte si zmes octu a vody v pomere 1:10, do ktorého namočte pokrčené noviny. Je to lacné a účinné.  
Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});