Chcete si pritiahnuť LÁSKU do života? Noste tieto farby! Z 5 MAGICKÝCH odtieňov si vyberie každá

Ak hľadáte niekoho výnimočného alebo dúfate, že váš vzťah posuniete na vyššiu úroveň, možno budete chcieť prehodnotiť aj svoje oblečenie.

Ak hľadáte niekoho výnimočného alebo dúfate, že váš vzťah posuniete na vyššiu úroveň, možno budete chcieť prehodnotiť aj svoje oblečenie.

Fotogaléria

Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že farby ovplyvňujú psychiku. Vhodným výberom však viete dosiahnuť oveľa viac ako len zlepšenie nálady. Ak je vaším cieľom zamilovať sa, môžete si pomôcť farbami.

Znie to magicky? Možno trochu, no nebojte sa, nejde o čary. Nemusíte ani nevyhnutne zmeniť šatník, iba z neho vytiahnuť zopár špecifických odtieňov, ktoré vám pomôžu priniesť presne tú energiu, ktorú potrebujete.

Prvým krokom je nastavenie romantického zámeru a potom začlenenie ktorejkoľvek z piatich farieb nižšie do vášho outfitu alebo make-upu.

Slávne ženy prezradili, aké zažili NAJTRÁPNEJŠIE rande: Namyslený pracháč, blázon či FETIŠISTA im totálne pokazili deň! Zobraziť článok

Červená

Farba túžby. Predstavuje tiež sebadôveru a sexuálnu energiu. Ak chcete do svojho života vniesť vášeň, noste červenú na perách, nechtoch, kdekoľvek môžete. Ide o silnú a dôležitú farbu, čo znamená, že by ste ju mali nosiť aj keď ste zadaná, napríklad pri komunikácii o budúcnosti vášho vzťahu. Pomôže vám premeniť vaše sny na skutočnosť!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});