Premena domácnosti RÝCHLO a LACNO? Tu je 7 nápadov, ako z nudnej miestnosti vytvoriť dych berúci priestor

Túžite po pestrých kvetoch, farbách, svetle a radi by ste nechali za sebou všetok ten balast minulého roka? Pustite sa do toho!

Túžite po pestrých kvetoch, farbách, svetle a radi by ste nechali za sebou všetok ten balast minulého roka? Pustite sa do toho!

Fotogaléria

Pred premenou bytu je najlepšie zbaviť sa všetkého, čo vám už nerobí radosť. Oblečenia, ktoré už nenosíte, drobností, ktoré sa vám len tak povaľujú, kníh, časopisov, kozmetických vecí... Potom príde čas na premenu. Nebojte sa, nebudete na to potrebovať veľa času ani peňazí.

1. Preusporiadajte nábytok

Premiestnenie niekoľkých kusov nábytku môže mať obrovský efekt. Jeden z obľúbených trikov je umiestnenie do stredu miestnosti. Vyskúšajte si to najprv na pohovke. Ak nemáte miesto, nevadí, jednoducho si sadnite a predstavte si, kde by vám vyhovovala najlepšie.

Oživte svoju kuchyňu bez veľkých renovácií: Vďaka týmto lacným trikom bude ako nová! Zobraziť článok

Sedačka (alebo iný veľký kus nábytku) vždy potrebuje v miestnosti "protizávažie", napríklad sedaciu časť z kresiel. Pomocou koberca vytvoríte optické ostrovčeky, policami provizórne predely miestností.

2. Ozdobte priestor rastlinami

Klasika, ale s veľkým vplyvom! Buď investujete do skutočne pôsobivej veľkej izbovej rastliny, napríklad figy husľovej, alebo vytvoríte mestskú džungľu. Trik: hrajte sa s rôznymi veľkosťami alebo výškami rastlín, črepníkov a políc! Pomôžu vám v tom debničky na rastliny a závesné nádoby, ktoré môžete pripevniť na požadované miesto na stene. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});