Ako DNES VYZERÁ a žije Monica Lewinsky, bývalá stážistka z Bieleho domu? Kým Clinton aféru popieral, jeho spermie poslúžili ako dôkaz

Do povedomia celého sveta sa dostala nie práve šťastným spôsobom. Neverou so ženatým americkým prezidentom Billom Clintonom.

Do povedomia celého sveta sa dostala nie práve šťastným spôsobom. Neverou so ženatým americkým prezidentom Billom Clintonom.

Fotogaléria

Správa o ich horúcom pracovnom romániku otriasla nielen prezidentovou manželkou Hillary, ale aj úradnou stoličkou pod jej záletným manželom.  Moniku prijali ako stážistku do Bieleho domu v roku 1995, pričom ešte v tom istom roku si ju až priveľmi všimol aj prezident Clinton. Ich vzťah trval dva roky.

Pozor na nich! Muži v týchto profesiách majú podvádzať najčastejšie Zobraziť článok

Nikto by sa nič nedozvedel, pokiaľ by sa Monica o zakázanom vzťahu nezdôverila vládnej úradníčke Linde Tripp. Tá si ale ich dôverný rozhovor tajne nahrala a neskôr ho vypustila do sveta. V roku 1998 z toho vypukol obrovský škandál.

Aj keď prezident pod prísahou neveru najprv popieral, nakoniec svoj morálny poklesok priznal. Určite si spomínate na medializovanú zaschnutú bielu vzorku jeho genetického materiálu na stážistkiných šatách.

Zničená Maja hovorí o manželovej nevere: Vrazila som do seba pol deci vodky a... Zobraziť článok

Pre 24-ročnú Monicu to nebol dobrý kariérny štart. Okolnosti a nežiaduca publicita sa podpísali na jej mentálnom stave a vzhľade. Veľmi túžila, aby ľudia sa celý incident čím skôr zabudli. Jej aktuálne foto nájdete na ďalšej strane. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});