Nebezpečná MILENKA na obzore: 5 jasných signálov, že vás podvádza s ATRAKTÍVNOU kolegyňou!

Existujú signály, ktoré naznačujú,  že váš partner má vzťah na pracovisku, alebo sa tam objavil niekto, kto sa mu páči. Netreba hneď ...

Existujú signály, ktoré naznačujú, že váš partner má vzťah na pracovisku, alebo sa tam objavil niekto, kto sa mu páči. Netreba hneď panikáriť, no ak sa na neho vzťahuje viac z uvedených, možno ste vo vzťahu traja.

Fotogaléria

1. Nikdy sa nemôžete stretnúť s jeho kolegami, kolegyňami

Ak vám zahýba, okoliu nedôveruje. Určite vás teda nezoberie medzi svojich kolegov, nebudete mať možnosť sa s nimi zoznámiť, porozprávať sa. Len si predstavte, čo keby sa niekto preriekol, alebo čo je ešte horšie, stretli by ste tú druhú. A či o vás vie, alebo nie, bolo by to nepríjemné. A také napäté situácie predsa muži nezvládajú!

Šokujúce, ale MILENKA môjho muža mi poslala nečakaný email: Vďaka tejto rade ma môj manžel nakoniec neopustil! Zobraziť článok

Samozrejme, je iné, ak vás nezoberie na firemnú akciu raz alebo dvakrát, no ak je toho stále viac a viac, on sa na nich zúčastňuje, (dokonca aj manželky či partnerky ostatných kolegov), len vy trčíte doma, berte to ako varovný signál. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});