TOTO sú najväčšie CHYBY vo vzťahu podľa dátumu narodenia: Viete, čím ničíte vzťah vy a čím váš partner?

Nikto nie je bez chyby a to platí aj vo vzťahu. Niekedy si však naše vlastné chyby neuvedomujeme, či ich len nenápadne prehliadame. Hviezdy ...

Nikto nie je bez chyby a to platí aj vo vzťahu. Niekedy si však naše vlastné chyby neuvedomujeme, či ich len nenápadne prehliadame. Hviezdy vám tie vaše tentokrát odhalia!

Fotogaléria

Je dobré poznať chyby, ktoré robíme a tým pádom mať príležitosť ich napraviť a nezničiť vzťah. Vďaka hviezdam sa tentokrát môžete pozrieť pravde rovno do očí a zistiť o sebe a partnerovi viac. Tieto odhalenia by vás však nemali zruinovať, práve naopak. Inšpirujte sa nimi a poučte sa kým je čas. 

Dámy, teraz zbystrite: Toto je najlepší vek NA VYDAJ podľa znamenia zverokruhu! Zobraziť článok

Baran 

Partnera beriete, ako samozrejmosť a snaha naviac vám tým pádom nič nehovorí. Máte tendenciu myslieť si, že všetko by malo byť o vás a podľa vás. Tento prístup môže váš vzťah časom zničiť. 

Býk 

Neznášate hádky, a preto si všetko držíte v sebe, až dokým sa to nenakopí do rozmerov, že jedného dňa explodujete. Popracujte na vašej otvorenosti sa a komunikujte, ak chcete, aby to fungovalo. 

6 vecí, ktoré sebavedomá žena počas hádky nikdy NEROBÍ: Pozor, za 3. bod vás bude mať za primitívnu HLUPAŇU! Zobraziť článok

Blíženec 

Zvyknete sa vzdávať a končiť vzťah kvôli hlúpostiam. Pre vás je dobré si uvedomiť, že život a ani vzťahy nie sú len to pekné, ale aj náročné. Vzťah si vyžaduje prácu, preto prestaňte utekať.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});