Laure muž zasadil nečakaný úder, pre jednu jedinú vec s ním však ZOSTALA: Našli by ste v sebe silu odpustiť TOTO?

V Laurinom manželstve sa stalo niečo skutočne zvrátené, napriek tomu sa s mužom nerozviedla!
  • Zdroj: Getty/YakobchukOlena

V Laurinom manželstve sa stalo niečo skutočne zvrátené, napriek tomu sa s mužom nerozviedla!

Manželstvo neznamená vojenský režim, to vôbec, skôr pravidlá, ktoré musíte dodržiavať ako jeden tím. Toto je najzásadnejšie z nich!

Vzájomný rešpekt

Je jedno, či máte na veci odlišný pohľad, či máte iné názory, či trávite čas rozdielne, jedna vec vám v manželstve chýbať nesmie. Vzájomný rešpekt. Snažte sa rešpektovať osobnú slobodu vášho partnera, jeho názor a rešpektujte aj to, že hoci ste spolu, boli ste stvorení ako dve odlišné bytosti. 

Zradili ma muži môjho života, ale až moja vlastná nevera mi zničila život: Padla som na dno, nemám ani cent, plače zúfalá Ivana Zobraziť článok

Laura stratila k svojmu manželovi rešpekt po rokoch na prvý pohľad dokonalého manželstva.

„Peter bol vždy strašný dobrák a istým spôsobom slaboch. Je hrozné, že to hovorím, ale je to pravda. Vo všetkom a vždy so mnou súhlasil. Mohla som mu dokonca ublížiť, či pred jeho očami flirtovať s jeho kolegom a on nič. Žiadna reakcia, žiadny problém. Miloval ma tak veľmi, že som postupom rokov k nemu stratila akýkoľvek rešpekt. Bola som si ním úplne istá. Jednoducho bol ľahko manipulovateľný a ja som prevzala všetku kontrolu nad naším manželstvom. Navonok nám nechýbalo nič, každá kamarátka mi ho závidela, no pre mňa bol skôr odpudzujúci ako príťažlivý.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});