Ako DNES VYZERÁ a žije Monica Lewinsky, bývalá stážistka z Bieleho domu? Kým Clinton aféru popieral, jeho spermie poslúžili ako dôkaz

Do povedomia celého sveta sa dostala nie práve šťastným spôsobom. Neverou so ženatým americkým prezidentom Billom Clintonom.

Do povedomia celého sveta sa dostala nie práve šťastným spôsobom. Neverou so ženatým americkým prezidentom Billom Clintonom.

Fotogaléria

Odvtedy už prešlo 25 rokov, a u Monicy sa toho veľa zmenilo. Teraz ako zrelá vyrovnaná 49-ročná žena sa už neobzerá do minulosti. Schudla, osviežila šatník primerane svojmu veku, opäť začala študovať a vyzerá oveľa lepšie ako v mladosti.

V súčasnosti pôsobí ako aktivista a angažuje sa proti online šikanovaniu. Okrem toho sa venuje písaniu, je hosťujúcou redaktorkou magazínu Vanity Fair, v ktorom svojimi článkami dokazuje talent a vedomosti k témam.

VIDEO z TED (2015) – Cena hanby: (22 min, dostupné slovenské titulky)

Prišla z práce trochu skôr: To, čo videla v kuchyni, jej prevrátilo život naruby! DVOJNÁSOBNÝ PODRAZ v priamom prenose Zobraziť článok

Monica Lewinsky (*23.7.1973) v roku 1995 vyštudovala psychológiu na Lewis & Clark College v Portlande. V rokoch 1995–1996 bola stážistkou v Bielom dome a Pentagone. Potom pracovala v oblasti elektronického obchodovania.

Pod značkou The Real Monica Inc. predáva online sezónne kabelky podľa vlastných návrhov. V decembri 2006 si urobila magisterský titul zo sociálnej psychológie na London School of Economics. Pravdepodobne "vďaka hriechu" z mladosti sa doteraz nevydala a je bezdetná. Viac v galérii TU!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});