Cristiano Ronaldo si strelil vlastný gól: Prípravu na MS si mal vylepšiť sexom s KYPROU BRUNETKOU, ktorá mu vyznala aj lásku

Slávny portugalský futbalista si už zvykol byť na titulkách svetových magazínov. Po jeho januárovom prestupe do saudskoarabského tímu ...

Slávny portugalský futbalista si už zvykol byť na titulkách svetových magazínov. Po jeho januárovom prestupe do saudskoarabského tímu Al Nassr je na obálkach opäť. Tentoraz kvôli nevere.

Fotogaléria

Ronadlo sa mal ešte koncom marca 2022 zapliesť s venezuelskou influencerkou a Only Fans modelkou, ktorá si hovorí Georgilayu. Horúci románik sa mal odohrať na apartmáne tímového hotela Solverde vo Vila Nova de Gaia, kde sa futbalisti pripravovali na MS v Katare. Téme sa venoval aj web thesun.co.uk.

Slávni futbalisti si ulovili pekné dračice: TAKÉTO KRÁSKY majú doma Messi, Modrić, či Lewandowski Zobraziť článok

Po fotení v hoteli so spoluhráčmi ju mal pozvať k sebe cez SMS na izbu. "Keď som si prečítala správu, myslela som si, že keď tam pôjdem, tak sa len porozprávame, lepšie sa spoznáme, možno si urobíme pár selfie," napísala v tom čase už vydatá influencerka. Jej foto nájdete na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});