Módny dizajnér vytvoril kolekciu inšpirovanú Audrey Hepburn: Výsledok je očarujúco ženský, TOTO vás ohromí!

Jesenná kolekcia Christiana Siriana pre rok 2023 bola inšpirovaná televíznou show nezabudnuteľnej Audrey Hepburn. A vydarila sa!

Jesenná kolekcia Christiana Siriana pre rok 2023 bola inšpirovaná televíznou show nezabudnuteľnej Audrey Hepburn. A vydarila sa!

Fotogaléria

Po všetkých tých oversize mikinách a cargo nohaviciach prichádza na scénu konečne niečo elegantné, nežné, no silné. Žensky silné!

Keď ľudia premýšľajú o štýle Audrey Hepburn, predstavujú si Holly Golightly z Raňajok u Tiffanyho alebo princeznú Anne z Prázdnin v Ríme. Ale pre svoju kolekciu na jeseň 2023 sa módny návrhár Christian Siriano vydal úplne inou cestou a svoju pozornosť nasmeroval na samotnú herečku.

Nápad, ako hovorí Siriano, bol inšpirovaný Audreynou televíznou šou z 90. rokov Záhrady sveta s Audrey Hepburn. Keď uvidel tieto klipy, nemohol si pomôcť: "Je to také čudné a divné. Povedal som si, vau, je fajn, že také niečo robila," povedal. Siriano vo svojej práci neskôr interpretoval jedinečnú atmosféru zameranú práve na kvety, a to všetkými možnými spôsobmi.

"Nechcel som potlače ruží na všetkom, no veci majú nápad práve vďaka nim a Audrey. A taký bol plán. To bol cieľ." Zároveň pripustil, že v dnešnej dobe je veľmi ťažké nájsť múzu. "Myslím si, že prechod na klasické ikony je veľmi užitočný. Veď, každý má predsa v sebe malú Audrey." 

Pre koho sú outfity určené?

Pre všetkých. "Máme krásne, na mieru šité obleky, tie najfantastickejšie večerné šaty, aké môžete dostať, ale aj malé basic čierne šaty," hovorí dizajnér, ktorý svojím najnovším dielom ohúril celý svet!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});