Z vyčerpanej dôchodkyne je aktívna FITNESS BABIČKA: Problémy s krvným tlakom, obličkami sú fuč, vysadila aj lieky. AHA, ako na to

Máte pocit, že v sedemdesiatke je už neskoro začínať čokoľvek nové? Ako pre koho. U niekoho je to posledná šanca začať opäť žiť.
  • Zdroj: Instagram/ @trainwithjoan

Máte pocit, že v sedemdesiatke je už neskoro začínať čokoľvek nové? Ako pre koho. U niekoho je to posledná šanca začať opäť žiť.

Teraz má 76 rokov a cíti sa byť v najlepšej životnej forme. „Ľudia musia vedieť, najmä ženy, že nekončíte v 40-ke, určite nie v 50, 60 alebo 70-ke. Môžete pokračovať ďalej a ďalej až do dňa, kedy už nič nebude. A mali by ste byť schopné to urobiť štýlovo."

To všetko nie je len o lepšom stravovaní a fyzickom cvičení, zmenou musí prejsť aj myseľ. Musíte presvedčiť samých seba, že to má význam a držať sa toho. Je to to najdôležitejšie pre celú transformáciu.

Rocková babička má 83 rokov a nohy ako BOHYŇA! Po páde na dno sa vrátila na vrchol: Po násilnom manželovi si nechala len meno Zobraziť článok

Po piatich rokoch samú seba hodnotí ako inú ženu, keď začínala. Vie, čo sú makrá, dokáže vytvárať vyvážené jedlá, vie sa s istotou pohybovať v posilňovni a chápe dôležitosť dvíhania ťažkých váh. Rád sa stretáva s inými ľudí, ktorí sa rovnako rozhodli žiť zdravší životný štýl. Zároveň je sama aj cez svoj web pre nich skvelou motiváciou.

V decembri 2022 spolu s dcéru vydala knihu o cvičení o zdravom životnom štýle pod názvom „Flex Your Age“. 

Ako vidíte milé dámy, ani sedemdesiatkou aktívny život nekončí.

Toto sa nečíta ľahko! Okolnosti, ktoré hovoria jasnou rečou: ZOSTARLI STE Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});