Z vyčerpanej dôchodkyne je aktívna FITNESS BABIČKA: Problémy s krvným tlakom, obličkami sú fuč, vysadila aj lieky. AHA, ako na to

Máte pocit, že v sedemdesiatke je už neskoro začínať čokoľvek nové? Ako pre koho. U niekoho je to posledná šanca začať opäť žiť.
  • Zdroj: Instagram/ @trainwithjoan

Máte pocit, že v sedemdesiatke je už neskoro začínať čokoľvek nové? Ako pre koho. U niekoho je to posledná šanca začať opäť žiť.

Písal sa rok 2017, keď mala pani Joan MacDonald 70 rokov, 90 kg a zdravotné problémy. Vysoký krvný tlak, problémy s obličkami, mala opuchnuté členky a ťažko sa jej chodilo do schodov.

Do toho užívala niekoľko liekov. Slovom, bežná seniorka so starosťami prislúchajúcimi svojmu veku. Zo svojho stavu bola fyzicky a psychicky unavená, a zúfalo potrebovala zmenu.

Vek nevidno len na tvári a dekolte, prezradia vás ruky: TRI metódy, ako im nedovoliť zostarnúť, posledný bod stojí za to! Zobraziť článok

Nakoniec sa z Ontária presťahovala do Mexika, kde jej dcéra Michelle robila fitness trénerku. Tá mame spočiatku nastavila jedálniček, k tomu kardio a silové cvičenia počas štyroch dní v týždni. O trištvrte roka pani Joan nepotrebovala žiadne doterajšie lieky.

Jej nové životné motto znelo: "Nevadí mi, ak sú moje zmeny pomalé. Pôjdem svojim vlastným tempom a tentoraz mi zmeny potrvajú do konca života."

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});