Že o staré modelky nie je záujem? Tieto štýlové BABIČKY majú prudko po 60-ke, závideniahodné postavy a žiaria pred objektívom!

Na starostlivo upravených účesoch sa im ligocú sivé vlasy, a nemajú núdzu o vrásky alebo kŕčové žily. Ale ani vek im neubral šancu byť ...
  • Zdroj: Instagram/ @iconaccidental, @lindaandwinks, @yasmina.rossi,

Na starostlivo upravených účesoch sa im ligocú sivé vlasy, a nemajú núdzu o vrásky alebo kŕčové žily. Ale ani vek im neubral šancu byť stále IN.

Bežne dosahujú modelky kariérny vrchol okolo dvadsaťpäťky, tie šťastnejšie o pár rokov neskôr. Vo veľmi výnimočných prípadoch sa držia predvádzacieho mólach aj po štyridsiatke, viď taká Heidi Klum (49), Naomi Campbell (52) či Gisele Bündchen (42).

Ale, čo by ste ale povedali, ak by na mólo vyšli predvádzať modely ženy babičkovského veku? Minimálne v online priestore nič neobvyklé.

Má 75 rokov a neskutočnú postavu! Tajomstvo tejto BABIČKY je detsky jednoduché, stačí, že cukor vymenila za... Zobraziť článok

Pár z nich vám rady predstavíme:

Yazemeenah Rossi (66)

Bielovlasá Korzičanka si udržiava oveľa mladší vzhľad pravidelným pohybom. Prvé dieťa (syna) porodila v sedemnástich, a k modelingu sa dostala o tri roky neskôr. O pár rokov sa jej narodila aj dcéra. To už bola vyhľadávanou vo svojom obore.

Nikdy si nenechala farbiť vlasy a na svoje šediny je hrdá. Ani to neodradilo fotografov od spolupráce a funguje dodnes. Zároveň je talentovanou fotografkou a módnou návrhárkou.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});