Je to možné? Joan Collins zdieľala fotku, ktorou fanúšikom vyrazila dych: Jedna časť tela akoby jej vôbec NESTARLA!

Už 89. ročná hviezda seriálu Dynastia uviedla nedávnou svojou postavou do vytrženia zástupy ľudí, keď zdieľala zábery z vianočného kúpania ...

Už 89. ročná hviezda seriálu Dynastia uviedla nedávnou svojou postavou do vytrženia zástupy ľudí, keď zdieľala zábery z vianočného kúpania v Beverley Hills.

Fotogaléria

Joan Collins (*1933) je herečka, spisovateľka a publicistka. Je piatykrát vydatá a je matkou troch detí a babičkou troch vnúčat. Počas kariéry nakrútila množstvo filmov (napr. Revenge, Quest for Love, Empire of the Ants…), ale slávnou sa stala vďaka televízii (napr. Batman, Star Trek, a hlavne úlohou Alexis Carington zo seriálu Dynasty). 

Je držiteľkou viacerých hereckých ocenení, a od roku 1983 má svoju hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy.

Vo veku 50 rokov dokonca pózovala pre pánsky časopis Playboy, kde jej venovali 12 strán. V tom čase bola ešte stále vnímaná ako sexsymbol.

Má 75 rokov a neskutočnú postavu! Tajomstvo tejto BABIČKY je detsky jednoduché, stačí, že cukor vymenila za... Zobraziť článok

Kráľovnou Alžbetou II. bola v roku 1997 vymenovaná za dôstojníka Rádu Britského impéria (OBE) za zásluhy o drámu. V roku 2015 bola povýšená do hodnosti Dame Commander Rádu Britského impéria (DBE) za charitatívnu činnosť. Stále neodišla do hereckého dôchodku a sporadicky sa objavuje v nových úlohách. Pokračovanie na ďalšej strane. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});