Úžasné krivky Stelly Maxwell: Čo jedáva a ako cvičí jedna z najžiadanejších modeliek súčasnosti?

Pri pohľade na bezchybnú figúru modelky Stelly Maxwell (32) máte pocit, že ju tvarovalo samo nebo!

Pri pohľade na bezchybnú figúru modelky Stelly Maxwell (32) máte pocit, že ju tvarovalo samo nebo!

Fotogaléria

Pravdepodobne predpokladáte, že anjelská blondínka dodržiava prísny fitness plán a oklieštený jedálniček, kde hlavnú ingredienciu tvorí vata.

Nie je to tak! Už dávno neplatí, že modelky svetového formátu vypchávajú svoje podprsenky pieskom. Zabrdneme Stelle do priestoru kolegyňou Gigi Hadid. Tá svojho času pre WWD povedala, že jej strava pozostáva z pizze alebo hamburgeru. Alebo hranoliek, grilovaných dobrôt a tak ďalej…

Stella si svoje krivky váži o čosi viac (aspoň to tvrdí) a poctivo na sebe pracuje. Nižšie sa dozviete, ako sa udržiava v tak úžasnej forme po celý rok!

Taťána Kuchařová
Zlepšili sa mi vlasy, pleť aj nechty, tvrdí Taťána Kuchařová: Čo za zázrak to pije? Zobraziť článok

"Veľa cvičím jogu," zverila sa redaktorke Lindsey Metrus v rozhovore pre Byrdie. "Je to skutočný duševný zážitok. Niečo ako hodina mentálneho premýšľania o tom, ako naťahujete svoje telo do konkrétnych pozícií, a po lekcii odchádzate domov ako celkom iný človek."

Nejde však o jediný typ pohybu, ktorý formuje Stelline proporcie. Jej ďalšou obľúbenou aktivitou je fitness pod dozorom osobného trénera. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});