Odcudzená dcéra Jacka Nicholsona prezradila detaily ich vzťahu: Toto by sa slávnemu tatkovi nečítalo ľahko

Mať za otca slávnu celebritu nie je vždy výhodou. Je o tom presvedčená aj málo známa dcéra známeho hollywoodskeho búrliváka.
  • Galéria6
  • Zdroj: Northfoto, Instagram /@tessadotgourin/

Mať za otca slávnu celebritu nie je vždy výhodou. Je o tom presvedčená aj málo známa dcéra známeho hollywoodskeho búrliváka.

Fotogaléria

„Už od útleho veku mi mama hovorila, aby som nikomu nehovorila, že mám tohto slávneho otca,“ povedala v rozhovore pre The Daily Beast. Tessa Gourin (*15. 8. 1994) o hereckom otcovi, o ktorom vedela, že je slávny a bohatý.

Jack Nicholson (85) je otcom šiestich detí, ktoré splodil s rôznymi ženami. V rokoch 1962-1968 bol ženatý s herečkou Sandrou Knight, s ktorou má dcéru Jennifer Nicholson.

Ostatné deti má z rôznych krátkodobých vzťahov. Tessu počal s o 35 rokov mladšou herečkou Jennine Marie Gourin, no oficiálne sa k nej nemal nikdy priznať.  

Eminem bude vydávať dcéru: Aha, kým sa nechala zbaliť, jej nastávajúci je poriadny fešák! Zobraziť článok

Trojnásobný oscarový herec nemal nikdy núdzu o romániky s nežným pohlavím, a tak je celkom možné, že za tie roky má oveľa viac detí, ako sa oficiálne hovorí.

Tessa po rodičoch nezaprela herecké gény. Na otca ale nespomína v dobrom. Ako v rozhovore tvrdí, nikdy o ňu neprejavoval záujem. „Ako dieťa nemáte veľmi na výber, kam pôjdete, takže ak vaša mama hľadá muža, ktorého nepoznáte, ktorý je ochotný sa s vami stretnúť niekedy na hodinu až pár dní, poslúchni," povedala Tessa a dodala: "Povedzme, že tohto muža veľmi dobre nepoznám“. Ako herca ho však veľmi rešpektuje.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});