Liam Neeson má byť na čo hrdý! A bola by aj jeho zosnulá manželka, ich deti sú skutočne vydarené

Liam Neeson. Herec s kariérou tak bohatou, že na rozmazávanie jeho súkromného života nezostáva čas. Akčný hrdina však doma ukrýva dva ...

Liam Neeson. Herec s kariérou tak bohatou, že na rozmazávanie jeho súkromného života nezostáva čas. Akčný hrdina však doma ukrýva dva poklady. Chcete vedieť viac? Čítajte ďalej!

Fotogaléria

Hral v celom rade filmových hitov, od oceňovaného Schindlerovho zoznamu cez ľahkú romantiku Láska nebeská až po temné a akčné trilery ako Návrat Temného rytiera96 hodín.

Málokto však vie, že so svojou zosnulou manželkou, herečkou Natashou Richardson má dvoch dospelých synov: Michéala Richardsona a Daniela Neesona, narodených v rokoch 1995 a 1996. 

Žiaľ, ich rodinné šťastie v roku 2009 náhle ukončila tragédia. Natasha počas lyžovačky spadla tak nešťastne, že po prevoze do nemocnice zomrela na epidurálny hematóm - krvácanie medzi tvrdou mozgovou blanou a lebkou.

Tatjana Patitz
Smrť 56-ročnej supermodelky Tatjany Patitz je obrovským varovaním: Ženy, POZOR, toto vážne ochorenie sa týka všetkých ročníkov! Zobraziť článok

Prirodzene, chlapci, ktorí mali v tom čase iba 13 a 12 rokov, smrť svojej milovanej mamy niesli veľmi ťažko. V rozhovore pre The Belfast Telegraph Michéal prezradil, že niektorí slávni priatelia ich rodičov, vrátane Bona z kapely U2, im boli v ťažkých časoch neuveriteľne oporou, rovnako ako ich babička. 

Najštedrejšie celebrity
Rebríček najštedrejších celebrít: Kto si neváha vyhrnúť rukávy či darovať 25 tisíc náhodnej okoloidúcej? Zobraziť článok

Synovia Liama ​​Neesona založili svoje kariéry na vlastnom talente, nie na mene svojho slávneho otca.

Dôvod, prečo Michéal nenesie priezvisko svojho otca, je skutočne dojemný. Jeho stará mama Vanessa Redgrave pre Daily Mail povedala, že meno "Richardson" prijal na počesť svojej drahej matky. "Nebolo to preto, že by sa chcel vyhnúť otcovej sláve, ktorá je obrovská," vysvetlila Redgrave. "Chcel si jednoducho svoju matku udržať čo najbližšie pri sebe." Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});