Odcudzená dcéra Jacka Nicholsona prezradila detaily ich vzťahu: Toto by sa slávnemu tatkovi nečítalo ľahko

Mať za otca slávnu celebritu nie je vždy výhodou. Je o tom presvedčená aj málo známa dcéra známeho hollywoodskeho búrliváka.
  • Galéria6
  • Zdroj: Northfoto, Instagram /@tessadotgourin/

Mať za otca slávnu celebritu nie je vždy výhodou. Je o tom presvedčená aj málo známa dcéra známeho hollywoodskeho búrliváka.

Fotogaléria

„Ak by som mal niečo vytknúť jeho herectvu, potom by som nebola skutočným umelcom, pretože vytvoriť akékoľvek dôležité dielo a byť najlepším otcom na svete, nie je to isté,“ argumentuje Tessa. Sama sa už objavila v snímkach ako Stranger's Arms (2018), Untitled True Crime Project či Stage Play (2021).

Na rozdiel od iných známych privilegovaných „nepo baby“  jej otec nepomohol v kariére. Istý čas sa dokonca bála, že by sa mohla dostať na „čiernu listinu“ šoubiznisu za to, že je dcérou Jacka Nicholsona. Otec vraj zaplatil jej šeky v súkromnej škole, ale ani tým si nie je istá.

Deva Cassel
Dievča, ktoré po slávnych rodičoch vyhralo genetický jackpot: Jej mama je BRUTÁLNA DIVA, otec šarmantný Francúz Zobraziť článok

Namiesto minulosti sa Tessa zameriava na budúcnosť. Je nadšená zo svojho pripravovaného filmu, ktorý režíruje Kansas Bowling, a tiež píše a hrá v krátkom filme, na ktorom bude pracovať toto leto. Chce však toho urobiť oveľa viac.

Jack Nicholson
Šokujúci skutočný príbeh: Po takmer 40 rokoch som zistil, že ma porodila sestra! Zobraziť článok

Pokiaľ ide o typy úloh, ktoré by si rada zahrala: Jessica Lange vo Frances, Ellen Burstyn vo filme Alice už tu nežije či Parker Posey v Party Girl. Uvidíme čo sa v nej ešte skrýva, veď celú kariéru má ešte iba pred sebou.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});