Priscilla Presley spomína na Elvisovo OTRASNÉ správanie po narodení dcéry: Z dôvodu, pre ktorý odmietal sexovať, sa ženám obráti žalúdok

Na začiatku to bola láska ako z veľkej knihy. Potom sa stalo niečo, s čím nikto nepočítal, a nešťastná Priscilla už vôbec nie.

Na začiatku to bola láska ako z veľkej knihy. Potom sa stalo niečo, s čím nikto nepočítal, a nešťastná Priscilla už vôbec nie.

Fotogaléria

Elvis Aaron Presley sa narodil v štáte Mississippi 8. januára 1935 ako mladšie dvojča brata, ktorý sa narodil už mŕtvy. Rodičia Gladys a Vernon pochádzali z veľmi chudobných pomerov. Po zúfalom sfalšovaní finančnej zmenky sa otec dostal v máji 1938 na dva roky do väzenia, a rodina sa musela vysťahovať z bytu na hypotéku.

Vtedy matka s malým Elvisom cestovala po celej krajine. Pravdepodobne v tom období vznikla chlapcova neprirodzená fixácia na matku, ktorú si preniesol do dospelosti.

 Monica Bellucci a Vincent Cassel
Nádherná dcéra Monicy Bellucci a Vincenta Cassela: Je jasné, po kom to dievča je! Zobraziť článok

V lete 1953 nahral Presley populárne balady My Happiness a That's When Your Heartaches Begin, a začal postupne nahrávať ďalšie skladby. Vo februári 1955 sa speváka ujal v úlohe poradcu Tom Parker a jeho hudobná kariéra nabrala rýchly spád. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});