Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Máme to napísané čierne na bielom, za akými bradavkami sa idú naši chlapi zblázniť! Spomenuli aj známe herečky či speváčky

Fascinácia ženskými prsiami – to je presné pomenovanie mužskej celoživotnej lásky. Anketu  o prsiach sme už urobili pred časom, teraz ...

Fascinácia ženskými prsiami – to je presné pomenovanie mužskej celoživotnej lásky. Anketu o prsiach sme už urobili pred časom, teraz prídu na pretras tie „čerešničky“ na ich vrchu. Bradavky.

Fotogaléria

„Páči sa mi okrúhly tvar bradaviek, také ako malé lentilky. Na farbe až tak nezáleží, no čierne sa mi nepáčia, ale neviem či také vôbec sú (nič proti černoškám ). Myslím si, že ikonické prsia určite aj s dokonalými bradavkami mala Čierna kráľovná (Brigitte Nielsen) vo filme Fantaghiro. Keď si spomenieš boli tam také scény, kde jej vytŕčali melóny tak, že jej skoro vypadli. A otcom ktorí pozerali rozprávku s malými deťmi mohli oči vypadnúť, každý si prišiel na svoje.“ (Alexander, 54)

Neuveríte, koľko už na svoje prsia minula
Spoznajte majiteľku jedných z najväčších pŕs na svete: Neuveríte, koľko na ne minula! Zobraziť článok

„Ja hlasujem za hnedé ľubovoľnej veľkosti, pripomínajú mi malé čokoládky (a to som diabetik). Rovno s nimi na jazyk. Hlavne, aby tam nebol dlhý chĺpok, tam sa okamžite stráca všetko erotické čaro.“ (Ivo, 60)

„Ženské bradavky sú pre každého poriadneho chlapa ako pravé francúzske šampanské. Skrátka slasť. Vždy som bol hotový, ak boli okrúhle a tvrdé, ale nadchli ma aj také ako šúľance. S nimi sa dá pekne vyhrať. Čo sa týka farby, u tínedžeriek sú cool ružovkasté, u zrelších žien ebenové! Priznám sa, že také, aké má herečka Vica Kerekes, má máloktorá žena. (Maroš, 37)

„Patrím k chlapom, ktorí nemajú radi bradavky typu nechytaj, nehladkaj, necucaj, neolizuj. Inak som už vo veku, keď si nevyberám, každá nová bradavka je dobrá. Vo všeobecnosti mám radšej menšie bradavky, s krásne vyfarbenými dvorcami. Také, ktoré nežne stoja pod saténovou košieľkou a zvodne dopĺňajú výraz antickej bohyne, ktorá v tej košieľke stojí pred tebou, chápeš. V súčasnosti som si obľúbil aj bradavky s piercingom, a to nielen preto, že sú jediné, ktoré mám k dispozícii doma, ale je to zábava hrať sa s bradavkou a piercingom naraz. A v tomto prípade je to zábava s veľmi intenzívnym happyendom pre majiteľku. A to sa počíta!“ (Fedor, 42)

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});