Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Čo robiť, aby ste boli jeho JEDINOU erotickou bohyňou?

Poznáte to známe „čo chlap nenájde doma, to hľadá inde?“ Muži sú väčšinou vizuálne a veľmi kontaktné stvorenia, ktoré hľadajú vzrušenie ...
  • Zdroj: Getty/miljko

Poznáte to známe „čo chlap nenájde doma, to hľadá inde?“ Muži sú väčšinou vizuálne a veľmi kontaktné stvorenia, ktoré hľadajú vzrušenie očami aj hmatom. Aby ho nemuseli hľadať mimo spoločnej domácnosti, dajte si trochu záležať.

Zvádzajte ho: vymeňte doma široké tepláky za obtiahnuté legíny. To isté platí aj pre tričko a push-upku, ktoré zvýraznia vaše vábivé dvojičky nad srdiečkom. Podľa možnosti mu dajte vedieť, že v tom mienite pokračovať. S blížiacou sa polnocou zvoľte na seba niečo látkovo úspornejšie a pohodlnejšie. Čím priesvitnejšie, tým lepšie. Rovnako tak horúci striptízový tanec pred gaučom má svoje čaro.

Pozerajte to spolu: futbal či filmy pre dospelých? Záleží od konkrétneho chlapa. Futbal ľahko pretrpíte, a na sci-fi strieľačky vás snáď nebude nútiť, ale spoločné sledovanie dobrého porna neodmietnite. Možno vám pritom prezradí svoje erotické fantázie, na ktorých môžete ďalej budovať svoj intímny život. Nie je nič lepšie, ako zdravo experimentujúci párik, ktorý spoľahlivo vie, čo spolu chce zažiť.

Trojka
Užite si vášnivú TROJKU aj niekoľko orgazmov po sebe! Držte sa však týchto pravidiel, aby to bol skutočne nezabudnuteľný zážitok Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});