Spoznajte majiteľku jedných z najväčších pŕs na svete: Neuveríte, koľko na ne minula!

Jej prednosti doslova “dobili” svet. Majiteľka jedných z najväčších pŕs na svete absolvovala niekoľko operácií a minula neskutočné peniaze ...
  • Zdroj: instagram.com/sheylahoficial

Jej prednosti doslova “dobili” svet. Majiteľka jedných z najväčších pŕs na svete absolvovala niekoľko operácií a minula neskutočné peniaze na to, aby vyzerala sexi.

Každá z nás má nejaké skryté túžby, či komplexy, ktoré nás ženy v samote medzi štyrmi stenami trápia. Áno, aj na prvý pohľad krásna moderátorka a herečka Sheyla Hershey trpela týmto nedostatkom a nespokojnosťou s jednou časťou svojho tela roky. Práve preto podstúpila niekoľko plastických operácií a zväčšovanie pŕs. 

Operáciu absolvovala v Brazílií 

Hoci žije Sheyla v Amerike, operáciu a vklad najväčších implantátov musela absolvovať v rodnej Brazílií, keďže v Amerike nie je povolené vkladať do tela takéto množstvo silikónu.

Na svoje prsia minula za celý život takmer pol milióna dolárov (450 000). Má za sebou takmer 40 operácií a je šokujúce, že kvôli objemným prsiam takmer prišla o život.

Kvôli infekciám musela prsia dať zmenšiť 

Práve preto bola nútená svoje prsia na isté obdobie zmenšiť a silikóny odstrániť. Hoci si myslela, že to zvládne aj bez nich, uvedomila si, že sa bez veľkých pŕs necíti dobre.

Jej vzorom bola vždy speváčka Dolly Parton a samotná Sheyla sa chce raz svojím obrovským poprsím zapísať do Guinessovej knihy rekordov.

Je smutné, že všetky jej neistoty a nespokojnosť s telom začali, keď jej v 20-tich rokoch povedali, že má mužské telo. A to bol rok, kedy Sheyla začala s prvými plastickými operáciami.

Hriešne tajomstvá žien
Hriešne tajomstvá žien: Páni, toto robíme, keď nás nevidíte! Zobraziť článok

Zdroj: dailymail.co.uk

Odporúčame z TIVI.sk
 
});