Užitočný tip: Ako udržať sprchovú hlavicu čistú aj bez námahy? Budete prekvapení, aké je to jednoduché!

Do víkendového plánu väčšiny z nás patrí aj upratovanie domácnosti. Nejedná sa o dvakrát obľúbenú kratochvíľu, ale... poriadok a čistota ...

Do víkendového plánu väčšiny z nás patrí aj upratovanie domácnosti. Nejedná sa o dvakrát obľúbenú kratochvíľu, ale... poriadok a čistota musia byť.

Fotogaléria

Medzi úhlavných kúpeľňových nepriateľov patrí vodný kameň. S obľubu sa drží vo vani, rád sa zabýva v sprchovacích kútoch, na umývadlách, obkladačkách, vodovodných batériách a sprchovacích hlaviciach. Vodný kameň okrem nepekného vápenatého vzhľadu uľahčuje aj množenie sa baktérií, a navyše, voda z hlavice časom netečie tak dobre, ako by mala.

Sóda bikarbóna
Sóda bikarbóna čistí, neutralizuje zápachy za PÁR CENTOV! A VAU, takto hravo si poradí so zažltnutými teniskami či rezanými kvetmi Zobraziť článok

Ale náročné drhnutie nie je jediným možným riešením. Existuje návod, pomocou ktorého jednoducho a efektívne odstránite vodný kameň zo sprchovej hlavice. Budete potrebovať iba tri ľahko dostupné veci – umelohmotné vrecko, ocot a gumičku / špagát. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});