Neviete zbaviť svoju plastovú dózu na potraviny NEPRÍJEMNÉHO zápachu? Geniálny trik, ako ho odstrániť raz a navždy!

Dobrých rád do domácnosti nie je nikdy dosť, hlavne ak sa týkajú hygieny a jedla. Teraz si môžete udržať nádobu voňavú aj bez agresívnych ...

Dobrých rád do domácnosti nie je nikdy dosť, hlavne ak sa týkajú hygieny a jedla. Teraz si môžete udržať nádobu voňavú aj bez agresívnych chemikálií.

Fotogaléria

Plastové nádoby na jedlo sú mimoriadne praktické a ekologické, pretože znižujú množstvo odpadu, a akékoľvek jedlo si môžete zobrať kdekoľvek so sebou.

Ich odvrátenou stranou je, že čím dlhšie ich používate, tým nepríjemnejšie zapáchajú, aj keď ich hneď po vyprázdnení umyjete. Navyše sa ľahko a rýchlo zafarbia od prenášaného jedla a poškriabu.

Najhorší je však zápach, ktorý je takmer nemožné odstrániť jednoduchým prostriedkom na umývanie riadu. Dokonca ani umývačka riadu si s tým nevie účinne poradiť.

Oživte svoju kuchyňu bez veľkých renovácií: Vďaka týmto lacným trikom bude ako nová! Zobraziť článok

A tak väčšina ľudí nehľadá riešenie tohto problému, ale napáchnutú dózu rovno vyhodia a kúpia si novú. Veď nikto nechce na skladovať tortu v nádobe, ktorá rozvoniava ako dusené mäso.

Dobrou správou je, že odstrániť zatuchnutý smrad či dokonca pach jedla z plastových nádob je možné, aj bez zbytočnej chémie.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});