Lorenzo Lamas svojím telom desaťročia rozpaľoval diváčky: Omladzovacie zákroky ho veľmi zmenili. Spoznali by ste ho DNES?

Kedysi brázdil naše obrazovky na silnej motorke a naprával krivky. Na amerického herca a a modela s argentínsko-nórskymi koreňmi ale ...

Kedysi brázdil naše obrazovky na silnej motorke a naprával krivky. Na amerického herca a a modela s argentínsko-nórskymi koreňmi ale dodnes nevie veľa fanúšičiek zabudnúť.

Fotogaléria

Známy sa stal hlavne účinkovaním v seriáloch Falcon Crest a The Bold and the Beautiful. Na našich obrazovkách ste ho ohli vidieť aj v úlohe Rena Rainesa, bývalého policajta na úteku v televíznom seriáli Odpadlík (Renegade, 1992–1997). Tu zúročil svoju vášeň pre motorky a bojové umenia.

Bud Spencer
Malý pravnuk slávneho Buda Spencera je jeho vernou kópiou: Herec veril v znovuzrodenie a z celého srdca si želal len jednu vec! Zobraziť článok

Dobre fyzicky stavaný fešák sa doteraz už päťkrát zastavil pred oltárom, všetko to boli kolegyne z filmovej brandže. Prvé áno si povedal s Victoriou Hilbert (1981–1982), po nej nasledovali Michele Cathy Smith (1982–1985), Kathleen Kinmont (1989–1993), Shauna Sand (1996–2002) a Shawna Craig (2013–2018). Celkovo je Lorenzo otcom šiestich detí.

Celebritní muži, ktorí popri kariére majú kopu detí: Ktorý americký komik a herec ich má ale zo všetkých najviac? Zobraziť článok

Aktuálne chodí s modelkou a marketingovou špecialistkou Kennou Scott. Párom sú od apríla 2020. Foto uvidíte na ďalšej strane, ako aj to, ako dnes vyzerá kedysi tak šarmantný Lamas!

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});