Celebritní muži, ktorí popri kariére majú kopu detí: Ktorý americký komik a herec ich má ale zo všetkých najviac?

Slávni ľudia zo šoubiznisu sú väčšinou stále na očiach verejnosti. Hoci poznáme ich bohatú kariéru, občas prekvapí informácia, že doma ...

Slávni ľudia zo šoubiznisu sú väčšinou stále na očiach verejnosti. Hoci poznáme ich bohatú kariéru, občas prekvapí informácia, že doma majú pekný zástup detí.

Fotogaléria

Chcete byť šťastnejším rodičom? Rozšírte svoju rodinu aspoň na štyri deti! Podľa štúdie z austrálskej Edith Cowan University to aspoň tvrdia vedci. K takému záveru prišiel po päťročnej štúdii tím okolo Bronwyna Harmana. Zdá sa, že nasledujúci páni sa toho držali.

Boli ste prvá, stredná, či posledná? To, v akom poradí ste sa narodili, o vás veľa prezradí Zobraziť článok

Britský spevák z legendárnej kapely Rolling Stones Mick Jagger (79) neostal povesti rockera nič dlžný – „sex, drogy a rock ´n roll“. Minimálne v sexe a hudbe sa pochlapil. Zatiaľ je otcom ôsmich detí. To ostatné sa mu narodilo v roku 2016 od vtedy 29-ročnej mamičky.

Mick bol zatiaľ dvakrát ženatý, prvou manželkou bola Bianca Jagger (1971-1979), druhu modelka Jerry Hall (1990-1999). Po jeho boku sa pravidelne objavovali krásky z celého sveta z radov modeliek, speváčok a herečiek, napr. Masha Rudenko, Janice Dickinson, Farrah Fawcett, Peta Wilson, Daryl Hannah, Jane Fonda…

Popri tom je autorom štyroch sólových albumov, a s kapelou má na konte 30 štúdiových a 12 živých platní. Pokračovanie na ďalšej strane.

Mick Jagger, Alain Delon
Keď ste rocková hviezda, ale vaším súperom je Delon... Internet obletela úžasná fotka! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});