Lorenzo Lamas svojím telom desaťročia rozpaľoval diváčky: Omladzovacie zákroky ho veľmi zmenili. Spoznali by ste ho DNES?

Kedysi brázdil naše obrazovky na silnej motorke a naprával krivky. Na amerického herca a a modela s argentínsko-nórskymi koreňmi ale ...

Kedysi brázdil naše obrazovky na silnej motorke a naprával krivky. Na amerického herca a a modela s argentínsko-nórskymi koreňmi ale dodnes nevie veľa fanúšičiek zabudnúť.

Fotogaléria

Lorenzo Lamas (65) sa narodil 20.1.1958 v kalifornskej Santa Monice do hereckej rodiny, odkiaľ sa o trinásť rokov neskôr presťahovali do New Yorku.

Už od piatich rokov túžil byť v šoubiznise, keď oslovil mamu Arlene Dahl, a povedal: „Chcem byť hviezda... teda herec.“ Zdá sa, že sa mu to celkom podarilo.

Can Yaman
Ktorá z vás nechce mať tohto CHLAPA doma, klame! Z herca Cana Yamana idú študentky aj seniorky do kolien Zobraziť článok

V roku 1979 sa začal venovať taekwondu, karate Shotokan, Ju jitsu a aikidu, v každom z nich získal čierny opasok. Herectvo študoval na Tony Barr's Film Actors Workshop.

Debutoval malou úlohou v snímke 100 pušiek (1969), kde si zahral s otcom Fernandom. Medzi jeho ďalšie známe filmy patrí Noc bojovníka , Muž s mečom, C.I.A.: Krycie meno Alexa, Pátracie eso, Polnočný samuraj, Temný úsvit či Aréna smrti 2. 

Známy herec Antonio Banderas pred piatimi rokmi tvrdo prehodnotil priority: Z dôvodu vás ZAMRAZÍ! Zobraziť článok

Celkovo hral asi v sedemdesiatke filmov a štyroch desiatach seriálov. Skúšal to aj s hudbou, nakoniec sa dostal len k nahratiu niekoľkých singlov, ako napríklad "Fools Like Me". Pokračovanie na ďalšej strane. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});