Malý pravnuk slávneho Buda Spencera je jeho vernou kópiou: Herec veril v znovuzrodenie a z celého srdca si želal len jednu vec!

Mladá Sofia je teraz mamou ročného chlapčeka, ktorý slávnemu pradedovi akoby z oka vypadol. Sám Bud veril v reinkarnácii, tak možné je ...

Mladá Sofia je teraz mamou ročného chlapčeka, ktorý slávnemu pradedovi akoby z oka vypadol. Sám Bud veril v reinkarnácii, tak možné je všetko.

Fotogaléria

Bud Spencer (*31.10.1929 - † 27.6. 2016, vlastným menom Carlo Pedersoli) bol známy taliansky herec a režisér. Vyštudoval za právnika, ale ťahalo ho to skôr k športu.

V mladosti vynikal v plávaní a vodnom póle. Dokonca bol členom plaveckého tímu na OH v Helsinkách (1952) a na OH v Melbourne (1956).

Kabir Bedi si nedával servítku pred ústa: Poviem vám, čo si myslím o Hollywoode, o tom kopci umelo nafúknutých snov! Zobraziť článok

Hoci ho herectvo veľmi nelákalo, hlavnú úlohu nakoniec prijal v roku 1967 do filmu Boh odpúšťa, ja nie! Nezabudnuteľný ostane vďaka filmovým úlohám, kde väčšinou stvárnil dobráckeho hromotĺka, ako napr. Miliónový chrobák, Kto nájde priateľa, nájde poklad, Policajt v Afrike, Ak sa nahneváme, budeme zlí, Pravá a ľavá ruka diabla, Malý unavený Joe.

Ideálneho hereckého partnera našiel v Terence Hillovi, s ktorým sa celkovo objavil v osemnástich úspešných snímkach.  

Urastený Carlo sa v roku 1960 sa oženil s Mariou Amato Vasatur s ktorou mal deti - Giuseppeho, Christinu a Diamu.

Fotky krásnej vnučky a pravnuka (mini Buda) na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});