Absolútne som sa mýlil, povedal Ethan Hawke o manželstve s Umou Thurman: Nič neskrýva, prečítajte si hercovo otvorené priznanie

V čase, keď bol považovaný za jedného z najžiadanejších hercov v Hollywoode, jeho osobný život sa rozpadal. Nad rozvodom Ethana Hawke ...

V čase, keď bol považovaný za jedného z najžiadanejších hercov v Hollywoode, jeho osobný život sa rozpadal. Nad rozvodom Ethana Hawke a Umy Thurman dodnes visí množstvo otáznikov. 

Fotogaléria

Hawke (52) a Thurman (52) sa stretli pri natáčaní filmu Gattaca v roku 1996. Svadbu vystrojili o dva roky neskôr a ešte v tom istom roku sa im narodila dcéra Maya (24) - známa z Tarantinovho filmu Vtedy v Hollywoode či seriálu Stranger Things. Ich mladší syn Levon má dnes 21 rokov.

Pár sa rozviedol v roku 2005 po dvoch rokoch odlúčenia, uvádza Daily Mail. Krátko na to herečka v rozhovore s Oprah Winfrey povedala: „Môžeš ísť ďalej a môžeš mať šťastie. Ale ak máš s niekým dve deti – nie je to maličkosť, najmä, ak sa potom s nimi sotva dá rozprávať."

Beyoncé, Jay-Z, Brad Pitt a Jennifer Aniston
Najextrémnejšie milostné trojuholníky v šoubiznise: Viete, ktoré celebrity podviedli či boli podvedené? Zobraziť článok

Rozvod podľa nej nebol výsledkom zlyhania jednej strany. „Naše manželstvo skončilo a ja preberám plnú zodpovednosť za jeho krach. Ak niekoho obviňujete, nebudete sa cítiť lepšie." Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});