Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

A vy na čo MYSLÍTE počas vášnivého SEXU? Ruku na srdce, dámy: V týchto riadkoch sa určite nájde nejedna z VÁS!

Kolotoč myšlienok sa zdá byť niekedy nekonečný. Neustále prichádzajú a odchádzajú, v práci, pri zaspávaní, pri varení, počas sledovania ...

Kolotoč myšlienok sa zdá byť niekedy nekonečný. Neustále prichádzajú a odchádzajú, v práci, pri zaspávaní, pri varení, počas sledovania filmu... dokonca sex nevynímajúc.

Fotogaléria

V hlavách nám prebieha tichá komunikácia, občas celkom nevhodná, ale s tým sa ani nedá nič robiť. Ak sa nájdete v nasledujúcich riadkoch, tak vedzte, že nie ste v tom samé. Pritom práve pri milovaní by hlava mala byť optimálne úplne čistá, aby si vedela vychutnať všetky tie príjemné pocity.

Za tento ORÁL vás bude chlap navždy zbožňovať: Ale POZOR, extra náročná technika nie je vhodná pre všetky ženy! Zobraziť článok

Ale realita môže byť iná:

Starosti o domácnosť

Partner si veselo priráža, a vám zrazu pred očami beží nákupný zoznam, či ste kúpili všetko potrebné na zajtra. Alebo či máte vyplatené nové šeky. V tomto prípade však treba najprv slastne dokončiť rozbehnutú zábava, a potom si ešte raz skontrolovať nákup či šeky.

Vaše najväčšie trapasy pri sexe: Toto sa nedá vymyslieť, to napísal sám život! Zobraziť článok

Jaj, som hladná / smädná!

Táto myšlienka sa môže objaviť vo viacerých situáciach. A žena má väčšinou stále chuť na niečo dobré. Aj pri milovaní. Hladné škvŕkanie v bruchu snáď navnadí milenca na zvýšenie výkonu, aby sa jeho milovaná mohla posilniť. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});