Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Slovenky odhalili svoje skúsenosti s erotickými pomôckami: Ich nočné stolíky ukrývajú aj dvojitý vibrátor!

Ďalšia z radu ankiet, ktoré vznikali dlho, ťažko a presvedčiť ženy na úprimné odpovede bolo náročné. Nebola to práve otázka na obľúbenú ...

Ďalšia z radu ankiet, ktoré vznikali dlho, ťažko a presvedčiť ženy na úprimné odpovede bolo náročné. Nebola to práve otázka na obľúbenú farbu rúžu.

Fotogaléria

V tejto pikantnej ankete sa išlo do hĺbky, a to doslova. Ústretovejšie boli väčšinou mladšie ženy, ktoré zastihol boom dostupných erotických pomôcok v správnej chvíli pohlavného života. Našim milým respondentkám ešte raz ďakujeme za odpovede a dôveru:

„Sama som si v dvadsiatke kúpila vibrátor, od sestry potom zo žartu pribudli venušine guľôčky. Dlho som s nimi otáľala, ale na takej trampolíne je to s nimi fakt "hot" pocit." (Marta, 22)

Naši chlapi prezradili, v čom nás chcú večer vidieť v posteli: Kočky, tu sú PIKANTNÉ inšpirácie na večer! Zobraziť článok

„Odhodlala som sa na dvojitý vibrátor (vaginál / anál). Cítim sa tak dokonale vyplnená, a keď si potom jemne brnknem po klitorise, tečiem ako Niagara.“ (Nina, 28)

„Od kamošiek som na tridsiatku dostala vibračné vajíčko, ktoré sa dá vládať cez mobil. Je s ním celkom zábava. Občas ho s milencom používame ako dobrú predohru, ja mám v sebe vajíčko a on má v ruke mobil. Za chvíľu mám ja v ruke jeho penis, a ten potom vystrieda moje vajíčko. Máme v tom skrátka poriadok.“ (Miška, 31)

„Bývalý mi kúpil dildo, aby mi nebolo po večeroch smutno, keď sme boli jeden bez druhého. Aj po rozchode občas po ňom ešte siahnem. Urobí svoje, nepýta stále pivo a v noci nechrápe. Občas aj zablúdim na web jedného sexu shopu, ale neviem nabrať odvahu si sama niečo podobné objednať."  (Alica, 26)

Pikantné pokračovanie nájdete na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});