Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Osvedčené tipy, ako sa eroticky naštartovať: Budete sa cítiť ako nadržaná sopka pred erupciou

Pri každodennom zhone a strese občas zabúdame samé na seba. Už sa nevieme tak rýchlo dostať do správnej nálady, ktorá by mohla smerovať ...
  • Galéria4
  • Zdroj: unsplash.com / Trevor Buntin

Pri každodennom zhone a strese občas zabúdame samé na seba. Už sa nevieme tak rýchlo dostať do správnej nálady, ktorá by mohla smerovať k uvoľňujúcemu vyvrcholeniu. Nie nadarmo sa hovorí, že pravidelný a kvalitný orgazmus nahradí desať psychológov.

Fotogaléria

Máte na to chuť? Ešte nie?! Tak vyskúšajte nasledujúce tipy. 

Teplá voda je len začiatok

Voda neslúži len na nutnú hygienu, dá sa s ňou povystrájať oveľa viac. Či už vhodná teplota, samotný pocit mokrého tela, alebo vhodne nasmerovaný prúd osviežujúcej tekutiny uvoľnia telo do tej miery, že to chce tento príjemný pocit ešte prehĺbiť. Smelo poskočte na ďalšiu métu.

Sexting urobí spoľahlivú službu

Posielate si s partnerom cez mobil horúce správy, fotky či videá? Pokiaľ áno, tak prečo sa k tým starším opäť nevrátiť a nepripomenúť si to krásne, čo po nich nasledovalo? Alebo rovno začať s touto intímnou hrou hneď teraz, aby vedel, že po večeri bude nasledovať živý dezert. Nič nedokáže lepšie navnadiť chlapovu fantáziu ako jemne poodhalená fotka s odkazom „Dnes nemeškaj, lebo začnem bez teba“.  

Bez sexi bielizne to nie je ono

Má váš laškovný šuplík dostatok zvodných sexi čipiek alebo hladkého hodvábu? Tak si pokojne na seba oblečte aspoň jeden kúsok, ktorý najradšej cítite na nahej pokožke. Nevynechajte ani pančuchy. Dobrý pocit? Teraz si v tom ľahnite do postele, a užívajte si to spojenie. Za chvíľu sa dostaví ten správny pocit, že viete, ako to bude pokračovať.

Pro tip: Teraz sa skúste sama pre seba vyzliekať pred zrkadlom. Postupujte pekne pomaly, udržiavate očný kontakt so svojim obrazom, láskaním sa nič nepokazíte.

Hrajú sa aj veľké dievčatá

Niekedy stačí len letmý pohľad na záložného silikónového milenca, a už vám v hlave víria hriešne myšlienky. Pohybom prsta sa začne v ruke nedočkavo chvieť, aby preniesol tie správne vibrácie aj na vaše erotogénne zóny. Prejdite si ním po pomaly po perách, nechajte si ním jemne masírovať bradavky… Červeň na tvári prezradí, že už sa dostávate do správnej prevádzkovej teploty.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});