Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Vaše najväčšie trapasy pri sexe: Toto sa nedá vymyslieť, to napísal sám život!

Pre zmenu chuti bola nasledujúca anketa urobená s oboma pohlaviami, nakoľko téma je to šteklivá, univerzálna a hlavne zábavná.

Pre zmenu chuti bola nasledujúca anketa urobená s oboma pohlaviami, nakoľko téma je to šteklivá, univerzálna a hlavne zábavná.

Fotogaléria

Prvé nesmelé vážno – nevážne lásky, prvé prespávačky alebo spontánne rýchlovky. Tým všetkým si už poniektorí prešli. A nie vždy to dopadlo bez problémov. Na situácie, za ktoré by sa mnohí najradšej zakopali, teraz spomínajú s úsmevom.

Ďakujeme osloveným respondentom za ich príspevky:

„Bol som u frajerky a chcel som v izbe spraviť také to väčšie intímčo. Tak som stolnú lampu prekryl kusom červeného obrusu. Urobilo to sexi svetlo, ale len do chvíle, kým obrus nezačal od tepla dymiť a namiesto sexu sme hasili. Po tom smrade a dyme už v ten večer nič nebolo.“ (Roman, 39) 

„Mama ma načapala v izbe s prvým milencom a o nejaký čas aj mladší brat. Na tie ich výrazy asi nikdy nezabudnem.“ (Janka, 41)

Nič pre neskúsených: Na sexting sa dôkladne prípravte, inak si koledujete o prúser! Zobraziť článok

„Fotila som si decentné akty pre môjho miláčika a poslala ich omylom niekomu úplne inému. Dlho som potom vysvetľovala, že to nepatrilo jemu. Našťastie ich zmazal.“ (Siska, 26)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});