Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Za tento ORÁL vás bude chlap navždy zbožňovať: Ale POZOR, extra náročná technika nie je vhodná pre všetky ženy!

Hovorí sa, že dobrý orálny sex je vždy najlepším darčekom pre chlapa. Či už má sviatok, alebo si zaslúži byť za niečo extra odmenený.

Hovorí sa, že dobrý orálny sex je vždy najlepším darčekom pre chlapa. Či už má sviatok, alebo si zaslúži byť za niečo extra odmenený.

Fotogaléria

Orál by sa dal dokonca jemne odstupňovať – klasika s ejakuláciou mimo úst, klasika s ejakuláciou do úst, a potom malý orálny Olymp – technika hlbokého hrdla. Chlapom sa ňou zavďačíte, lebo iba málo žien ju praktizuje. Ak sa už pre ňu rozhodnete, bude to chcieť tréning a správnu techniku.

Na čo myslia muži tesne pred orálnym sexom? Neuveríte, k čomu sa priznali Zobraziť článok

Hlavne nič nasilu

Tak ako má niekto prirodzený talent na pohyb, cudzie jazyky či hudobné nadanie, aj tu sa dá predpokladať, že táto erotická praktika nie je vhodná pre všetky ženy.

Takže netreba mať z toho žiadne výčitky, ak je vám nepríjemná alebo vyslovene „proti srsti“. Neignorujte, čo vám hovorí vaše telo. Ak takmer dávite, alebo nemôžete správne dýchať, radšej s tým prestaňte. Pre oboch by to bolo len trápenie a vôbec by to nepôsobilo sexi.

Sex môže byť dychberúci aj po 50-tke: Komunikácia a predohra nestačia, za túto jednu vec sa vaša VAGÍNA POĎAKUJE! Zobraziť článok

Ako na to?

Pokiaľ sa rozhodnete mu „hlboké hrdlo“ dopriať, tak doslova kľúčové je vedieť/nacvičiť si uvoľniť hrdlo. A to bez rôznych dekongestantných sprejov a prípravkov. Ako dobrý osobný trenažér viete použiť umelé dildo. Táto obľúbená erotická pomôcka je oveľa lepšia voľba oproti šalátovej uhorke alebo banánu. Navyše ju potom viete využiť aj v inom telesnom otvore. 

Pomôcky, ktoré nepatria do vašej vagíny! Pri masturbácii na TIETO 3 rozhodne zabudnite, RIZIKO je totiž obrovské Zobraziť článok

Vy si tak samé pokojne regulujete postupnú hĺbku a čas, kedy si dildom budete postupne trénovať hrdlo na svoj olympijský orálik. Keď budete mať pocit, že je čas na reálnu prax, tak opatrne ho nenápadne zaraďte do dovtedy klasického orálneho sexu. Pokiaľ sa vám to podarí, tak váš chlap vyletí od rozkoše nielen z predkožky, ale aj kože. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});