Smelo jesť a pritom chudnúť? Dámy, nechajte sa poučiť, TIETO JEDLÁ vám ušetria množstvo kalórií!

Mať príjemne plné bruško a bez výčitiek. Čo viac si ešte okrem dvojnásobného platu, výkonného milenca a dlhej dovolenky v exotike želať?

Mať príjemne plné bruško a bez výčitiek. Čo viac si ešte okrem dvojnásobného platu, výkonného milenca a dlhej dovolenky v exotike želať?

Fotogaléria

Existujú ale zdravé a chutné potraviny, po ktorých jednak ostanete sýte, ale obmedzia aj chuť do ďalšieho jedla, takže sa nebudete trápiť naberaním tukových vankúšikov.

Po čom sa nedostaví povestný vlčí hlad a násilné páčenie chladničky? Možno ich aj sporadicky konzumujete, ale skúste si ich vo vlastnom záujme dopriať častejšie.

Nič lepšie ste nejedli: Zmiešajte kocky avokáda s touto zálievkou a dobrota je hotová! Zobraziť článok

Konzistenciou maslové avokádo je výborným zdrojom mastných kyselín. Obsahuje aj kyselinu olejovú, ktorá predlžuje pocit sýtosti. Medzi jadrom a šupkou je žltkastá až zelenkastá dužina, ktorá obsahuje až 25-30 % oleja (tuku), veľa vitamínov (betakarotén, tiamín, riboflavín, niacín) a minerálnych látok.

Zatočte s kilami a schudnite dvakrát rýchlejšie: Táto skutočná lahôdka vás ZASÝTI a zabráni PRIBERANIU Zobraziť článok

Podľa jedného amerického výskumu konzumenti avokáda, ktorí ho zjedli počas obeda, o tri hodiny neskôr na olovrant potrebovali o 40 percent menej jedla. To je slušná porcia neprijatých kalórií.

Ide sa na lov. Konkrétne rýb s červeným mäsom (napr. tuniak žltoplutvý, červený losos, chňapáč červený alebo morský ostriež), ktoré obsahujú veľa bielkovín a Omega-3 mastných kyselín. Tieto živiny nám zabezpečia sýtosť na dlhú dobu.

V červených rybách je veľa jódu, fluóru, fosforu, vápnika, selénu, zinku, vitamínov A, D, E, PP a skupiny B. Čo sú všetko zdraviu prospešné látky. Ryby ako také môžu znížiť riziko vzniku obezity, cukrovky a srdcových chorôb. 

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});