Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

A vy na čo MYSLÍTE počas vášnivého SEXU? Ruku na srdce, dámy: V týchto riadkoch sa určite nájde nejedna z VÁS!

Kolotoč myšlienok sa zdá byť niekedy nekonečný. Neustále prichádzajú a odchádzajú, v práci, pri zaspávaní, pri varení, počas sledovania ...

Kolotoč myšlienok sa zdá byť niekedy nekonečný. Neustále prichádzajú a odchádzajú, v práci, pri zaspávaní, pri varení, počas sledovania filmu... dokonca sex nevynímajúc.

Fotogaléria

Oh, to mi treba naozaj teraz!?

Čo robiť, keď si treba uľaviť od nadbytočných plynov, a vy ste práve v nevďačnej misionárskej, jazdeckej alebo polohe na psíka? To je na individuálnom zvážení či vydržať, ticho (alebo aj nie) vypustiť von, alebo si rýchlo odbehnúť do bezpečia sanitárnej keramiky, kde si bez hanby  uľavíte. (PS: on má možno rovnaký problém).

S touto sexuálnou polohou nie sú ŽIADNE žarty: Stačí jediný zlý pohyb a budete potrebovať OKAMŽITÚ lekársku pomoc! Zobraziť článok

To hádam nemyslí vážne?!

Tieto myšlienky prichádzajú vo viacerých vlnách. Napríklad, keď rýchle postláčanie pŕs a pocucanie bradaviek berie partner ako uspokojivú a komplexnú predohru, po ktorej sa už akože môže „ísť na vec“. No nemôže. Druhou je jeho takmer zbytočné hľadanie bájneho klitorisu. Tento čarovný bod pritom predstavuje takmer 70 % všetkých ženských orgazmov, takže stojí za to ho nájsť a poriadne ho precvičiť. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});