Neprehliadnuteľná! Takto NÁDHERNE vyzerala Karolína Michalčíková na móle SVETOVEJ súťaže krásy v New Orleans!

Na domácej pôde Karolína s prehľadom vyhrala a hoci o sebe tvrdí, že nie je dokonalá, fotky zo svetovej súťaže krásy Miss Universe vás ...
  • Galéria10
  • Zdroj: Tibor Géci, Instagram / @caroline_michalcik

Na domácej pôde Karolína s prehľadom vyhrala a hoci o sebe tvrdí, že nie je dokonalá, fotky zo svetovej súťaže krásy Miss Universe vás presvedčia o opaku!

Fotogaléria

Najkrajšou ženou sveta a 71. korunovanou Miss Universe sa uplynulý víkend stala pôvabná R'Bonney Gabriel zo Spojených štátov. Trojicu najkrajších žien pre tento rok tvorí s Amandou Dudamel z Venezuely a Andreínou Martínez z Dominikánskej Republiky.

Veľkolepá šou sa konala v New Orleans v štáte Louisiana za účasti 84 krások z celého sveta. Zaujímavosťou je, že R'Bonney je vo svojich 28 rokoch jednou z "najstarších" držiteliek vzácneho titulu. Ak by mala čo i len o rok viac, o korunku by zabojovať nemohla.

Keď sa Gabriel prebojovala do TOP 5, dostala otázku: "Miss Universe nedávno umožnila súťažiť aj matkám a vydatým ženám. Akú ďalšiu zmenu by ste chceli vidieť a prečo?"

Anna Amenová
Bývalá misska a mama dvoch dcér, Anna Amenová: Áno, mám aj tuk na brušku, a čo?! Za postavu ale môžem ďakovať týmto 4 veciam Zobraziť článok

Brunetka odpovedala, že dúfa, že organizátori súťaže zvýšia vekovú hranicu. "Ako žena si myslím, že vek nás nedefinuje. Neexistuje zajtra, ani včera – deje sa to teraz. Teraz je ten čas," uviedla v interview.

Rodáčka z Houstonu je zbehlou módnou návrhárkou a inštruktorkou šitia s dôrazom na životné prostredie a recykláciu. "Pracujem so ženami, ktoré boli obeťami obchodovania s ľuďmi a ktoré zažili domáce násilie. Som presvedčená, že investovať do iných - do našej komunity - je veľmi dôležité, ako aj využiť svoj jedinečný talent na to, aby sa niečo zmenilo," povedala Gabriel. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});