Bravo, Karolína! Nová MISS UNIVERSE je správna ženská, fotkami bez retuše dodáva sebavedomie

23-ročná Karolína Michalčíková z Trenčína je viac než len krásnou víťazkou prestížneho titulu Miss Universe Slovakia. Nasledujúce riadky ...
  • Galéria16
  • Zdroj: Instagram/ @caroline_michalcik, Tibor Géci

23-ročná Karolína Michalčíková z Trenčína je viac než len krásnou víťazkou prestížneho titulu Miss Universe Slovakia. Nasledujúce riadky sú dôkazom, že v hlave to má pekne upratané...

Fotogaléria

Slovensko má novú Miss Universe! Nádhernú študentku ľudských zdrojov a personálneho manažmentu a nádejnú hviezdnu make-up artistku.

"Každá žena je krásna a každá máme niečo iné, výnimočné, a mojím cieľom je to nájsť a zvýrazniť," hovorí očarujúca brunetka, ktorú svet premien fascinoval už od jej 12 rokov. "Vzťah k klíčeniu som si vytvorila vďaka umeleckej škole. Nemaľujem už síce na plátno, ale každý jeden make-up beriem ako jedinečné dielo," tvrdí.

V súťaži krásy bola jasnou favoritkou. Na stupni víťaziek ju videla aj samotná riaditeľka Miss Universe, Silvia Lakatošová.

Na otázku, čo urobí po finále ako prvé, Karolína odpovedala: "Asi sa poriadne najem!" Je veľkým fanúšikom talianskej kuchyne, a hoci nepatrí zrovna k najdiétnejším, v zmysle motta “Carpe diem” (ži naplno), si neváha uletieť. Článok pokračuje na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});