Slovensko má novú Miss Universe! Je ňou táto kráska

O prestížny titul Miss Universe Slovakia 2022 zabojovalo 12 očarujúcich Sloveniek. Víťazkou sa však mohla stať iba jedna z nich.

O prestížny titul Miss Universe Slovakia 2022 zabojovalo 12 očarujúcich Sloveniek. Víťazkou sa však mohla stať iba jedna z nich.

Fotogaléria

Na pódiu Ministry of Fun v Banskej Bystrici sa rozhodlo o novej kráľovnej krásy, ktorá bude našu krajinu reprezentovať na svetovom finále Miss Universe.

Z dvanástky dievčat získala vytúžený titul finalistka s číslom 9, 23-ročná Karolína Michalčíková z Trenčína. Spolu s ňou sa z úspechu tešili aj II. vicemiss, finalistka s číslom 11, 25-ročná Prešovčanka Mária Glatzová a I. vicemiss, finalistka s číslom 6, 21-ročná Klaudia Korlová z Košíc.

Karolína je študentkou ľudských zdrojov a personálneho manažmentu. Radosť jej robia všetky kreatívne činnosti - od maľovania obrázkov sa dostala až k vizážistike, miluje taliansku kuchyňu, rada spoznáva nové krajiny a svoj voľný čas venuje cvičeniu.

Jej mottom je “Carpe diem” (ži naplno), preto túži z každej situácie vyťažiť maximum. Považuje sa za pozitívneho človeka, ktorý si zo všetkého najviac užíva život aj s jeho nedokonalosťami. Taký, aký je.

Organizátorky súťaže, Silvia Lakatošová a Zuzana Strausz Plačková vybrali tie najkrajšie z najkrajších. Letenku na svetové finále však získala iba jedna. Viac v galérii.

Víťazka sa predviedla v elegantných bielych šatách s rukavičkami. 

Pozrite si záznam finálového večera:

Miss Ženský Čas

Čitatelia Ženského Času mali exkluzívnu možnosť hlasovať za svoju favoritku a pomôcť jej získať prestížny titul Miss Ženský Čas.

Ktorá z dievčat sa stala vašou kráľovnou? Výsledky hlasovania TU >>>

Vyžrebovaný hlasujúci získa týždňový pobyt pre 2 osoby na luxusnej lodi COSTA CRUISES.

Vedľajšie tituly Miss Universe Slovakia 2022:

Miss Costa: finalistka č. 9 Karolína Michalčíková
Miss Vlasy: finalistka č. 7 Alexandra Porubská
Miss VitaVape: finalistka č. 9 Karolína Michalčíková
Miss BioDent: finalistka č. 10 Sofia Pavlíková

Pozrite si TOP momenty z finálového večera v GALÉRII >>>

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});