Krutá smrť počas jazdy, otrava za volantom, ale aj drogy: BIZARNÉ ÚMRTIA celebrít, ktoré sú dodnes záhadou!

Herečka Marilyn Monroe a princezná Diana neboli bohužiaľ jedinými ženami, ktoré odišli z nášho sveta v mladom veku, a za nie celkom vyjasnených ...

Herečka Marilyn Monroe a princezná Diana neboli bohužiaľ jedinými ženami, ktoré odišli z nášho sveta v mladom veku, a za nie celkom vyjasnených okolností.

Fotogaléria

Thelma Todd (americká herečka, †29)

Násilie, zneužívanie aj pohľad na smrť: Ženské celebrity, ktoré mali v detstve doma hotové PEKLO Zobraziť článok

Smrť si ju našla už pred tridsiatkou. Zomrela v roku 1935 na otravu oxidom uhoľnatým. Objavili ju v garáži schúlenú nad volantom jej kabrioletu. Motor bol ale vypnutý a jej hrdlo vykazovalo známky násilia, akoby jej útočník vtlačil do úst niečo ako hadicu alebo rúru. Medzi podozrivými boli jej bývalý manžel – režisér Pat DiCicco, a jej súčasný milenec a gangster Lucky Luciano.

Podľa denníka L.A. Times mala pár týždňov pred smrťou dostať niekoľko listov, v ktorých ju vydierali o výkupné 10 000 dolárov, inak ju zabijú. Veľká porota nebola schopná dospieť k jednoznačnému záveru.

 ROMY SCHNEIDER
Trápenie krásnej Romy Schneider: Tragická smrť syna, alkohol a podrezané žily kvôli hereckej legende Zobraziť článok

Ostala beznádejne rozdelená medzi tých, ktorí verili, že bola zavraždená, a tých, ktorí verili, že zomrela nešťastnou náhodou. V skutočnosti však mala zlomený nos, dve zlomená rebrá a modriny okolo krku.

Za takmer desaťročnú hereckú kariéru hrala v 120 krátkych a celovečerných filmoch. Vyslúžila si aj hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});