Legendárna mexická herečka Lupe Vélez neuniesla rozchod: To, čo prišlo potom, desí. Takto si naplánovala vlastnú smrť

Život drobnej, iba 1,50 m vysokej mexickej hviezdy zlatej éry Hollywoodu, ukončila tragédia. Zomrela zlomená a nešťastná vo veku 36 rokov.

Život drobnej, iba 1,50 m vysokej mexickej hviezdy zlatej éry Hollywoodu, ukončila tragédia. Zomrela zlomená a nešťastná vo veku 36 rokov.

Fotogaléria

Lupe Vélez o romantickej láske príliš veľa nevedela, zato toxických „jednorazoviek“ poznačených paranoidnou žiarlivosťou absolvovala niekoľko.

Nie je isté, či ju k zhýralému spôsobu života motivovala matka, vážená operná speváčka, ktorú osobná tragédia doviedla až na roh ulice. Isté však je, že zvýšená sexuálna túžba a nevídaná živelnosť ovplyvnili nielen celú Lupinu kariéru, ale aj osobný život, v ktorom svojich partnerov údajne psychicky aj fyzicky týrala.

 Marilyn Monroe 1953
Z tohto mrazí: Na tomto mieste sa mala zjaviť plačúca Marilyn Monroe! Zobraziť článok

Nenapraviteľná

Smrť Lupinho otca rodinou poriadne zatriasla. Matka sa obrátila na prostitúciu a najstaršieho remesla sa údajne neváhala chopiť ani jej dcéra, ktorá svoje prvé sexuálne skúsenosti nabrala už ako 13-ročná.

Ohnivú povahu v nej mali uhasiť sestričky v texaskom kláštore, no všetky overené metódy zlyhali. Temperamentná slečna zostala rovnako náruživá a horkokrvná ako v čase, keď do kláštora vstupovala. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});