Násilie, zneužívanie aj pohľad na smrť: Ženské celebrity, ktoré mali v detstve doma hotové PEKLO

Nie každému je dopriate bezstarostné detstvo. Množstvo detí má traumatické zážitky, tie sa nevyhli ani niektorým známym ženám.

Nie každému je dopriate bezstarostné detstvo. Množstvo detí má traumatické zážitky, tie sa nevyhli ani niektorým známym ženám.

Fotogaléria

Charlize Theron

Je všeobecne považovaná za jednu z najtalentovanejších a najobľúbenejších ľudí v Hollywoode. Za svoje filmové stvárnenie prostitútky a masovej vrahyne Aileen Wournosovej (Monster, 2003) si vyslúžila Oscara a zaslúžené miesto v histórii kinematografie. Ale ak by jej minulosť bola trochu iná, možno sme nikdy nepočuli o tejto divokej Juhoafričanke.

Charlize vyrastala na farme s rodičmi v mestečku Benoni, ktorí spolu žili bez vzájomnej lásky. Otec bol často opitý, a hoci herečka tvrdí, že ju nikdy nebil, týral jej matku. Raz v noci jej zavolala teta, aby ich upozornila, že jej otec sa vracia domov v obzvlášť zlej nálade.

Mám chuť zmiznúť alebo sa znova ožrať, hovorí Eva, ktorej život zdecimoval alkohol. Je na dne a stále bez pomoci Zobraziť článok

Čoskoro sa objavil s bratom, ktorý sa vyhrážal zastrelením Charlize (15) a jej matky. Bolo tam veľa hádok a rozruchu, až kým nezačal strieľať cez jej dvere do jej spálne, vtedy ho matka zabila pištoľou. Našťastie prokurátori rozhodli, že matka konala v sebaobrane a ona mohla v živote dosiahnuť veľké veci.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});