Krutá smrť počas jazdy, otrava za volantom, ale aj drogy: BIZARNÉ ÚMRTIA celebrít, ktoré sú dodnes záhadou!

Herečka Marilyn Monroe a princezná Diana neboli bohužiaľ jedinými ženami, ktoré odišli z nášho sveta v mladom veku, a za nie celkom vyjasnených ...

Herečka Marilyn Monroe a princezná Diana neboli bohužiaľ jedinými ženami, ktoré odišli z nášho sveta v mladom veku, a za nie celkom vyjasnených okolností.

Fotogaléria

Brittany Murphy (americká herečka, †32)

Správa o smrti Marilyn Monroe šokovala celý svet: V týchto šatách ju pochovali! Zobraziť článok

Je známa z filmov ako 8. míľa, Medové týždne, Sin City: Mesto hriechu, Tajomstvo polievky Ramen či Izba naproti. Štyri dni pred Štedrým dňom 2009 skolabovala vo svojom dome a bola prevezená do nemocnice, kde o niekoľko hodín neskôr zomrela.

Podľa pitvy bol príčinou úmrtia zápal pľúc v kombinácii so sekundárnymi faktormi (anémiou z nedostatku železa) a užitie väčšieho množstva predpísaných liekov proti bolesti. Hoci bola novinármi po rapídnom schudnutí v roku 2000 obviňovaná, že užíva drogy, herečka to popierala.

Obvinenia z užívania drog trvali až do jej náhlej smrti, no výsledky pitvy preukázali, že drogy nikdy nebrala. Jej manžel Simon Monjack zomrel v tom istom dome o necelého pol roka neskôr. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});