Hudobné ceny sú rozdané: Červený koberec ovládli veľké hviezdy zahalené v luxuse, AHA, kto zažiaril najviac!

Hudobné ceny MTV Video Music Awards priniesli aj tento rok veľké hviezdne momenty. To najzaujímavejšie sa však udialo práve na červenom ...

Hudobné ceny MTV Video Music Awards priniesli aj tento rok veľké hviezdne momenty. To najzaujímavejšie sa však udialo práve na červenom koberci!

Fotogaléria

Veľká hudobná noc sa konala v Prudential Center v Newarku v štáte New Jersey. Večerom sprevádzala trojica moderátorov v zložení LL Cool J, Nicki Minaj a Jack Harlow. Na pódiu sa objavili aj raperi Eminem a Snoop Dogg či kapela Red Hot Chili Peppers, ktorá zahrala niekoľko svojich hitov.

Vrelo to aj na červenom koberci, po ktorom sa vo svojich nablýskanejších a najodvážnejších outfitoch prešlo niekoľko svetoznámych hviezd. Hranice neexistujú - VMA má za sebou bohatú históriu dychberúcich outfitov, veď si len spomeňte na hovädzí outfit Lady Gaga! 

Fashion hviezdou tohto ročníka bola speváčka Taylor Swift v trblietavej kreácii od Oscar de la Renta a raperka Lizzo v róbe od Jean Paul Gaultier, v ktorej na seba strhla všetky oči. 

Pozrite si prehliadku odvážnych celebritných outfitov tých najzvučnejších módnych značiek.

Cenu americkej televízie MTV za najlepší videoklip získala speváčka Taylor Swift za desaťminútovú verziu filmu k hitu All Too Well: The Short Film. K víťazom v ďalších kategóriách patria okrem iného Jack Harlow, Harry Styles, Nicky Minaj či skupina Red Hot Chili Peppers.

Becky G s odhalenými bokmi v róbe od Zuhair Murad Couture

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});