Preboha, to čo so sebou za tie roky porobila! Schválne, spoznali by ste božskú Cher pred plastikami?

Počas svojej úspešnej kariéry v šoubiznise okrem sexi kostýmov často menila aj fyzický vzhľad.

Počas svojej úspešnej kariéry v šoubiznise okrem sexi kostýmov často menila aj fyzický vzhľad.

Fotogaléria

Narodila sa ako Cherilyn Sarkisian (20.5.1946) a dodnes je jednou z najúspešnejších interpretiek všetkých čias. Popová diva si udržiava svoju postavu v úžasnej forme, ale vďaku za svoj výzor pripisuje aj plastickým operáciám.

Vždy mala skvelú postavu, ale v mladosti sa nikdy nepovažovala za dostatočne krásnu. Bola stále na očiach, a dobre vedela, že dobrý vzhľad je v šoubiznise polovicou úspechu (ak nie celým). Nepatrí k tým celebritám, ktoré by skrývali estetické zákroky, a ako sama priznáva, práve tie jej dodali potrebné sebavedomie.

Bravo, Karolína! Nová MISS UNIVERSE je správna ženská, fotkami bez retuše dodáva sebavedomie Zobraziť článok

Ich odvrátenou stranou bol fakt, že niektoré jej pôvodné črty tváre sa vytratili. V posledných desaťročiach prešla veľkou premenou, a hoci stále vyzerá úžasne, rozdiel medzi jej fotografiami pred a po je naozaj viditeľný. Viac fotiek v GALÉRII.

Kariéru sprievodnej speváčky Cher rozbehla v roku 1963, ako súčasť dua Sonny a Cher. Úspech z pódia (napr. skladba I Got You Babe) prerástol aj do lásky v súkromí, a v roku ​1964 povedala Sonny Bonovi svoje áno.

Po búrlivom vzťahu plného násilia sa v roku 1975 rozviedli. Dcéra Chastity (*1969) ostala s matkou (ako 41-ročná definitívne prešla zmenou pohlavia, a teraz je z nej Chaz).

Násilie na ženách na Slovensku stúplo
Násilie na ženách na Slovensku stúplo: Odborníčka Mária Víteková hovorí, ako rozpoznať tyrana, ako postupovať a pomôcť Zobraziť článok

Pod čepiec sa dostala aj s americkým muzikantom Greggom Allmanom (1975 - 1979). Počas štvorročného manželstva sa im narodil syn Elijah Blue (1976).

Videoklip ku skladbe If I Could Turn Back Time na americkej bojovej lodi nakrútila vo veku 43 rokov.

Cher so svojim hlbokým hlasovým kontraaltom počas takmer pol storočnej kariéry pokorila mnoho rekordov. Je jedinou interpretkou, ktorá dosiahla 1. miesto v rebríčkoch časopisu Billboard v každom z predchádzajúcich šiestich desaťročí.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});