Vystreľte svoj stupeň príťažlivosti na maximum: 5 luxusných a parfumov, vďaka ktorým budete sebavedomo flirtovať celú noc!

Obsahujú vonné tóny, s ktorými sa stretávate najmä večer. Sviežosť gin toniku, vôňa tabaku alebo kožených kresiel... Tieto parfumy ponoria ...
  • Zdroj: Getty/CoffeeAndMilk

Obsahujú vonné tóny, s ktorými sa stretávate najmä večer. Sviežosť gin toniku, vôňa tabaku alebo kožených kresiel... Tieto parfumy ponoria vaše zmysly do zvodnej sviatočnej atmosféry.

Parfuméri čerpali inšpiráciu na zimnú sezónu z pulzujúcej atmosféry večierkov, klubov a barov.

Kočky, ten PRAVÝ partner pre vás existuje: Ale tieto miesta škrtajte so zoznamu, tu ho určite NESTRETNETE! Radšej skúste zaloviť inde Zobraziť článok

Majster Dominiq Ropion pre Vogue vysvetlil, ako nám určité čuchové tóny umožňujú razom sa premiestniť do radostnejšej atmosféry a uniknúť zo skutočného sveta: „Citrus prináša iskru a energiu. Biele kvety majú zmyselnú stránku, ktorá môže večer evokovať erotické tance a živočíšne tóny prinášajú ešte výraznejšiu zmyselnosť." 

Spravte si večeru z týchto dvoch potravín
Chcete zlepšiť partnerov výkon v posteli? Pripravte mu večeru z týchto potravín! Zobraziť článok

Spomienky na mladosť, cinkanie pohárov na šampanské, pomalá hudba, cigary… to je charakteristika 5 luxusných vôní určených na zvádzanie a pretancovanie celej sviatočnej noci!

1. Yves Saint Laurent Beauté

Žiarivý YSL Libre stelesňuje speváčka Dua Lipa. Ponorí vás do hrstí
levandule a pomarančových kvetov s tónmi šafranu, kým príde to najlepšie: jeho medový a vanilkový dojazd sprevádzaný iskrivým duom bergamot a zázvoru!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});