Malý pravnuk slávneho Buda Spencera je jeho vernou kópiou: Herec veril v znovuzrodenie a z celého srdca si želal len jednu vec!

Mladá Sofia je teraz mamou ročného chlapčeka, ktorý slávnemu pradedovi akoby z oka vypadol. Sám Bud veril v reinkarnácii, tak možné je ...

Mladá Sofia je teraz mamou ročného chlapčeka, ktorý slávnemu pradedovi akoby z oka vypadol. Sám Bud veril v reinkarnácii, tak možné je všetko.

Fotogaléria

Jeho dcéra Cristiana Pedersoli neskôr porodila dve deti. Syna Nicolu a dcéru Sofiu, z ktorých sú už medzičasom dospelí mladí ľudia a majú vlastné životy.

Krásna Sofia (27) porodila v januári 2022 synčeka Massima. Nedala sa nevšimnúť jeho podoba so slávnym pradedkom. Mnohí fanúšikovia objavili ich spoločné črty: „Malý Bud! Nepochybujem, že Boh nám ho poslal späť!"

Dave Gahan
Dave Gahan otvorene o svojej klinickej smrti: Moja duša sa vznášala nado mnou. Kričal som, no nikto ma nepočul Zobraziť článok

Zaujímavosťou je, že Bud Spencer (†86) veril v znovuzrodenie. Dokonca to spomína vo svojej knihe „A ja sa hnevám“ (Altrimenti mi arrabbio), kde píše: „Nie som skeptický k reinkarnácii, ale naozaj dúfam, že sa nereinkarnujem ako kura na princípe trestu úmerného zločinom. Nikdy som nedrogoval, nikdy som nemal orgie (príliš veľa úsilia!). Nemyslím si, že čierne mačky prinášajú smolu, práve naopak, poverčiví idioti sú tí, ktorí prinášajú čiernym mačkám smolu."

Gojko Mitić
Ženy z neho OMDLIEVALI: Gojko Mitić, svalnatý náčelník z "indiánok", stále hrá, športuje aj vyzerá výborne. A to má 82 rokov! Zobraziť článok

Viac fotiek slávnej dvojice môžete vidieť v galérii článku!

Niet sa čomu čudovať, že ho pe jeho postoje a názory milovala rodina aj milióny ľudí na celom svete. Bola tu pre neho aj Sofia Denaro, ktorá naňho dodnes v dobrom spomína. Hoci je Sofiin insta profil súkromný, jej mama sa občas podelí o jej zábery.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});