Najstaršia vnučka Alaina Delona slávne gény nezaprie, hoci sa k nej otec Anthony nepriznával: AHA, veď Alyson je prekrásna!

Je herečkou, modelkou a navyše vnučkou slávneho francúzskeho herca. Silné delonovské gény preskočili aj na krásnu Alyson, ktorá má rovnako ...
  • Galéria8
  • Zdroj: Northfoto, Instagram / @therealanthonydelon

Je herečkou, modelkou a navyše vnučkou slávneho francúzskeho herca. Silné delonovské gény preskočili aj na krásnu Alyson, ktorá má rovnako ako on, jasné svetlomodré oči.

Fotogaléria

Krásna Alyson Le Borges (36) k úspechu nepotrebuje používať slávne meno po otcovi, ktorým je Alainov (87) syn Anthony (58). Ten sa ako 21 ročný mladík zoznámil s tanečnicou kabaretu Crazy Horse Marie-Helene Le Borges.

Maya Hawke
So slávnym menom a krásou po rodičoch sa v živote nestratí: Maya Hawke boduje aj u nás, pozrite, aká je NÁDHERNÁ! Zobraziť článok

Z krátkeho spoločného vzťahu ale slečna odišla tehotná. Anthony neuznal otcovstvo a nepomýšľal ani na založenie rodiny. Preto dostala dievčenské priezvisko po mame, ktorá ju vychovávala ako slobodná matka. Foto krásnej Alyson na ďalšej strane.

Alain Delon so synom Anthonym
Delonov syn zverejnil dojímavé fotky z detstva: Mladý ocko Alain ako ste ho ešte nevideli Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});