Ktoré celebrity čoskoro čakajú mamičkovské povinnosti? Už teraz dcéra Brucea Willisa, aj ďalšie žiaria ŠŤASTÍM

Rok 2022 bol pre niektoré celebrity úspešný a vzrušujúci. Okrem svadieb (JLO, Rita Ora, Anya-Taylor Joy...) a pôrodov (Rihanna, Adriana ...

Rok 2022 bol pre niektoré celebrity úspešný a vzrušujúci. Okrem svadieb (JLO, Rita Ora, Anya-Taylor Joy...) a pôrodov (Rihanna, Adriana Lima, Sophie Turner... ) ich niekoľko ostalo v radostnom očakávaní.

Fotogaléria

Prvé alebo viacnásobné mamičkovanie tento rok čaká na:

Blake Lively (35)

Americká herečka a modelka čaká s hercom Ryanom Reynoldsom po dcérkach James, Betty a Inez svoje štvrté dieťa. Prvú fotku s tehotenským bruškom uverejnila na svojom insta profile v polovici septembra 2022. Minulý rok hviezdy pár spolu oslávil aj desiate výročia manželstva.

10 celebritných párov, o ktorých ste nevedeli, že spolu v minulosti RANDILI: Cher šokovala, Tom Cruise sa môže červenať! Zobraziť článok

Rumer Willis (34

Aj najstaršia dcéra Brucea Willisa a Demi Moore sa pochválila koncom decembra 2022 vystupujúcim bruškom. Otcom bude muzikant Derek Richard. Rumer pokračuje v rodinnej kariére. V roku 1995 debutovala vo filme Navždy spolu, kde si zahrala po boku matky Demi, a už o rok neskôr vo filme Striptíz, kde hrala jej dcéru. S otcom si zahrala v komédii Môj sused zabijak a v akčnej dráme Rukojemníci. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});